Categorie archief: Kalender

sp.a restaurant – een groot succes

de editie 2016 van ons sp.a restaurant mag gezien worden als een groot succes: de verschillende menu’s werden goed gesmaakt, de opkomst was beter dan vorig jaar en de ploeg van sp.a Steenokkerzeel rende zoals gewoonlijk de benen van onder het lijf om iedereen van eten en drinken te voorzien.

Bedankt aan iedereen die ons lekker eten kwam proberen, we hopen dat je er volgend jaar weer bij bent!

Lees verder sp.a restaurant – een groot succes

Terrasfilm: La Grande Vadrouille

Brengt het lezen van de titel je al in een nostalgische bui?  Dat mag ook, want de film La Grande Vadrouille viert dit jaar zijn 50ste verjaardag.  Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert sp.a
Steenokkerzeel een voorstelling van deze onvergetelijke film met het legendarische duo Louis de Funès en Bourvil.
De vertoning is gratis en vindt plaats op zaterdag 3 september in de Parochiezaal van Humelgem.  Bij goed weer tonen we de film op het terras.  De film start om 20u30.

sp.a Steenokkerzeel goes WILD – schrijf je nu in

Vorig jaar hadden we gekozen voor een rondleiding door onze luchthaven.  Dit jaar verkent sp.a Steenokkerzeel op 17 september  planckendael_love_spade zoo van Planckendael.

Niet zomaar een bezoekje, we bezoeken Kai-Mook en co.  Kai-Mook kent iedereen  wel.  Maar wil je weten hoe haar verblijf er uitziet, wie haar familie is, hoe al de olifanten verzorgd worden en hoe het met haar soortgenoten in India gesteld is? Lees verder sp.a Steenokkerzeel goes WILD – schrijf je nu in