Categoriearchief: Ik bespaar

Ik bespaar (7)

Je kan ook besparen op je afval, of tenminste, proberen zoveel mogelijk te sorteren.  Want meestal kost gesorteerd afval veel minder dan wanneer je alles als restafval beschouwt.

Het is namelijk geweten dat een zak voor restafval behoorlijk duur is.  Wanneer je per jaar maar de helft van die zakken zou nodig hebben bespaar je heel wat geld.

Dat kan dus alleen door mooi te sorteren, vermits het meeste andere afval gratis of voor een klein bedrag kan afgevoerd worden, hierbij een overzicht: Lees verder Ik bespaar (7)

Samen Sterker: mooi aanbod voor fietsen

Samen Sterker heeft een mooi aanbod voor fietsen voorzien in een groepsaankoop voor 2017.  Voor deze actie slaan ze de handen in elkaar met Minerva uit Ieper.  Fietsen maken voor iedereen, daar zijn ze bij Minerva elke dag gepassioneerd mee bezig.

Er zijn alvast 2 demo-momenten voorzien voor de e-bikes:

Glabbeek (Zaaltje Glazuur, Dries 7A) – zaterdag 25/03/2017 – 16u30 – 18u30
Vilvoorde (Bolwerkplein) – woensdag 10/05/2017 – 10u00 – 12u00

Voor meer informatie over deze actie kan je best een kijkje nemen op de website van Samen Sterker.

Nieuwe groepsaankoop energie

tot 8 november kan je nog inschrijven voor de groepsaankoop van gas en elektriciteit van SamenSterker.

Sinds 2011 organiseert SamenSterker Vlaams-Brabant groepsaankopen voor groene stroom en gas.
Met meer dan 200.000 inschrijvingen groeide deze groepsaankoop in enkele jaren uit tot een gigantisch succes.

De inschrijving is vrijblijvend, na de veiling krijg je een persoonlijk aanbod van het bedrijf dat de veiling gewonnen heeft.  Het staat je vrij in te gaan op dit voorstel, maar het geeft je wel de mogelijkheid om te vergelijken met je huidige factuur.

Inschrijven kan op de website van SamenSterker.

Heb je nog vragen over de groepsaankoop of de veiling, dan kan je altijd terecht bij één van onze specialisten via onderstaand formulier.

Prijzen aan de pomp blijven te hoog


brandstof“De regering heeft het aan zichzelf te danken dat de prijs van diesel, benzine en stookolie aan de pomp nog altijd te hoog is”, zegt Peter Vanvelthoven. “Doordat ze in maart een akkoord sloten met de petroleumfederatie, betalen gezinnen, alleenstaanden en zelfstandigen op jaarbasis 40 miljoen euro te veel.”

Minister Kris Peeters begrijpt niet waarom de inflatie in België zo hoog is. Hij laat er een onderzoek naar uitvoeren. “Maar bij dat onderzoek houdt hij best ook rekening met de akkoorden die hij zelf met bepaalde sectoren sluit’, zegt Peter Vanvelthoven. Vanvelthoven heeft het dan o.a. over het akkoord dat Peeters in maart sloot met de petroleumfederatie. Lees verder Prijzen aan de pomp blijven te hoog