S-Plus gaat op busreis naar Brugge

Op zaterdag 16 juni 2018 gaat S-Plus met de bus naar Brugge.  Ga mee op reis naar de Gouden Eeuw.

We vertrekken om 9 uur aan het kerkplein van Steenokkerzeel.  Rond 18u30 zijn we terug.

Beleef in het Historium de 15e eeuw van Brugge in een historische reconstructie.  De verschillende themakamers zijn prachtige middeleeuwse decors met film, muziek en speciale effecten.  Een magische ontdekkingstocht!

Terug in de tijd met virtual reality.

Met de VR Experience maakt u een indrukwekkende virtuele tocht door het middeleeuwse Brugge, waarbij u uw handen kunt zien én gebruiken. U beleeft deze tijdreis in het Historium zelf, in een virtual reality cabine.

Genieten in het Duvelorium.

Het is de ideale plaats om even tot rust te komen tijdens uw bezoek aan Brugge, na uw bezoek aan het Historium. Iedereen is welkom in deze gezellige bar met uitgebreide drankenkaart, waar u de nodige uitleg krijgt over onze speciaalbieren. Bovendien geniet u op het panoramisch terras van onbetaalbaar uitzicht op de Markt van Brugge.

De prijs bedraagt 28 euro, daar zit inbegrepen de busreis, toegang tot het Historium, een digitale rondleiding, en een drankje in het Duvelscafé.

Mensen die alleen mee willen met de bus betalen 10 euro.

Schrijf je in met onderstaande formulier:

    Reacties zijn gesloten.

    Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

    Omhoog ↑