1 mei 2019: zekerheid. voor iedereen.

1 mei, een dag die wij traditiegetrouw elk jaar uitgebreid vieren. Dit jaar krijgt het 1 mei-feest bijzondere aandacht, want op 26 mei staan we voor belangrijke verkiezingen. De inzet daarbij is groot: koopkracht, een goed pensioen en zorgzekerheid.

In Leuven kan je vanaf 10 uur terecht op de Vismarkt voor toespraken en de start van de optocht. Aansluitend gaat Pleinafair van start met muziek, dans, kinderanimatie, volkse spelen … en natuurlijk lekker eten en drinken.

Onder de noemer Liedekerke Feest! vindt er ’s namiddags een spetterend volksfeest plaats in het Pastoriepark, met ambiance voor jong en oud.

sp.a Steenokkerzeel heeft plannen om hier massaal bij aanwezig te zijn. Bekijk het inschrijvingsformulier.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑