“Ontzettend blij dat nu ook thuisverplegers in loondienst aanmoedigingspremie krijgen”

Na het ziekenhuispersoneel, krijgen nu ook thuisverplegers een aanmoedigingspremie. Bijna 8.000 werknemers uit de thuisverpleging zullen de premie – net als voor het ziekenhuispersoneel 985 euro bruto – ontvangen. “Ik ben ontzettend blij dat we zo ook onze waardering kunnen tonen  voor al het harde werk van de thuisverplegers in loondienst”, zegt minister van Volksgezondheid, Frank Vandenbroucke. 

“Deze erkenning betekent veel voor de thuisverplegers die dag in dag uit op de baan zijn om veilige en kwaliteitsvolle zorg te blijven garanderen”, luidt het. “Deze regering toont dat ze de thuisverpleging een warm hart toedraagt. Onze mensen staan – evenveel als andere zorgverleners – in de frontlinie en verdienen hiervoor terecht dezelfde waardering als de collega’s uit de ziekenhuizen.”

“Ik ben ontzettend blij dat we zo ook onze waardering kunnen tonen  voor al het harde werk van de thuisverplegers in loondienst”

Onze minister van Volksgezondheid, Frank Vandenbroucke, is tevreden dat er een akkoord is om de premie ook voor de thuisverplegers toe te kennen. “Ik ben ontzettend blij dat we zo ook onze waardering kunnen tonen  voor al het harde werk van de thuisverplegers in loondienst”, zegt Vandenbroucke. 

“Het gaat over meer dan 8.000 thuisverplegers. Ik wens de sociale partners oprecht te bedanken voor het overleg dat deze premie mogelijk maakte. We werken intussen intensief voort  om dit ook mogelijk te maken voor het zelfstandig verplegend personeel”, besluit Vandenbroucke. 

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑