Elke Krikilion

I DID IT!! Ik heb het voorzitterschap van VIVA-SVV aanvaard! Wat kijk ik er naar uit om jullie beter te leren kennen en leuke activiteiten met jullie te doen. Laat ik mezelf eventjes voorstellen zodat jullie mij al wat beter leren kennen. Ik ben Elke Krikilion, 31 jaar en wonende te Steenokkerzeel. In september ben ik aan mijn 8ste schooljaar als juf begonnen in GBS Piramide te Steenokkerzeel. Momenteel sta ik in het 3de leerjaar, zalige leeftijd en onbeschrijflijk mooie kinderen! Verder heb ik ook samen met een vriendin een toneelgroep voor kinderen ‘De komediantjes’. Een fantastische ervaring! Naast het samenwerken met kinderen, zou ik dit ook heel graag doen voor volwassenen, vandaar dat ik er dan ook geen seconde aan getwijfeld heb om dit voorzitterschap te aanvaarden! Ik ben er helemaal klaar voor om heel wat toffe activiteiten voor jullie te organiseren. Er staan voorlopig al 3 activiteiten op het programma. Een stijladvies, een welness@home en het rood kinderkerstfeest. Geef me nog eventjes de tijd om dit allemaal verder uit te werken en jullie horen snel meer van me!

Ik heb er alvast enorm veel zin in en ik hoop jullie ook!

Tot snel!

Chris Blanckaert

blanckaert-276x300

Bestuurslid sp.a Steenokkerzeel
Werkend lid Viva-svv
Bestuurslid van het uitvoerend bestuur van Viva-SVV Nationaal
Lid van het uitvoerend bestuur van de vzw’s “De Socialistische Vooruitziende Vrouwen van Brabant“ , “Jeanne Vanderveken Fonds“ en “Gezinsplanning van SVV-Brabant Rosa” .
Lid van de “Algemene Vergadering van de Socialistische Mutualiteit Brabant“

Peter Verbeeck

bestuurslid sp.a Steenokkerzeel

Dijkstraat 26 – 1820 Steenokkerzeel

Ik had een droom: een mooi gezin in een prachtige omgeving, vriendelijke buren en gratis elektriciteit.  Toen werd ik wakker, verhuisde naar Steenokkerzeel en maakte mijn droom waar.  Werk samen met ons aan uw droom.

Yvette Luypaert

Bestuurslid sp.a en Bestuurslid VIVA-SVV.
Voormalig schepen van Sociale Zaken, Gelijke Kansen, Ontwikkelingssamenwerking en Ouderenbeleid van 2000 tot 2012
Voormalig Provincieraadslid Vlaams-Brabant van 2006 tot 2012
Gewezen directiesecretaresse bij het Nationaal Verbond van Socialistische Mutualiteiten en P&V Verzekeringen
0479/24.35.49
Haachtsesteenweg 1
1820  STEENOKKERZEEL