Peter Verbeeck

bestuurslid sp.a Steenokkerzeel

Dijkstraat 26, Steenokkerzeel

peter@spa-m.be

Bij de vorige verkiezingen luidde mijn slogan:

 

Ik had een droom: een mooi gezin in een prachtige omgeving,
vriendelijke buren en gratis elektriciteit. Toen werd
ik wakker, verhuisde naar Steenokkerzeel en maakte mijn
droom waar. Werk samen met ons aan uw droom.

 

In Steenokkerzeel beleefde ik mijn droom van goedkope energie, een groene omgeving en leuke mensen.  De laatste jaren wordt alles echter duurder, grijzer en middelmatig.

We hebben nood aan nieuwe ideeën om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan: veiliger verkeer, opvang voor de kleinsten en de ouderen, mee groeien met de inwoners, dat beetje meer waardoor de mensen nog meer van Steenokkerzeel gaan houden.  Het karakter van de gemeente moet behouden blijven, de sterke punten nog meer uitgespeeld, en de drang om een toonaangevende gemeente te zijn moet opflakkeren.

Vandaag mag mijn droom groter zijn dan voorheen: een bloeiend verenigingsleven, een stimulerende omgeving voor jong en oud, en voorrang aan fietsers en voetgangers.

Meer uitleg nodig bij deze standpunten?  Lees verder op volgende pagina

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑